Haberler

Başbakan: Ek Mesai Ücretleri Aile Hekimlerine Ödenecek

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmesinden sonra, "Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yaklaşık 5 saat süren bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Davutoğlu, "Toplum sağlık merkezleri ile aile hekimleri vatandaşlara hizmet verecek. Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Sağlık Bakanlığı binasında gerçekleşen toplantıda, Başbakan Davutoğlu'na, Bakanlığın çalışmalarıyla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve diğer ilgililer tarafından bilgi sunuldu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, 5 saat sürdü.

"METRUK BİNALAR YIKILACAK"

Toplantı sonrası konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "13 Ekim'de Bakanlar Kurulu olarak yürüyüş kampanyasına destek verip tüm Türkiye'yi davet edeceğiz. Uyuşturucu ile mücadele için Bakanlar Kurulu konuyu enine boyuna inceledi. Uyuşturucu ile mücadele anlık değil bir süreçtir. Bütün metruk alanlar, viraneleri yıkayacağız, çeteler bu alanları kullanamayacak." dedi.

AİLE HEKİMLERİNE EK MESAİ ÜCRETİ KONUSU

Davutoğlu, "Aile hekimleri konusunda arada süzgeç olmadığı zaman basit bir rahatsızlık için büyük hastanelere gidiliyor hem hastane hem de hasta için zorluk meydana gelmekte. Toplum sağlık merkezleri ile aile hekimleri vatandaşlara hizmet verecek. Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanlığı Ahmet Davutoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

hamit:

hep doktora, evet sağlık teşkilatının esas elemanı doktor olabilir ama sağlığın asıl yükünü çekenler ara elemanlardır ne yazıkki doktorlarla ara elamanların aldığı ücretler arasında uçurumlar var bazı yerlerde bir doktor hemşirenin beş katına kadar para alabiliyor adaletsizliğin daniskası yani

7
15
yanıtYanıtla
heyheyt:

5 değil 10 katını hatta bazı iyi iş yapan uzmanlar 100 katını alıyor. . okuyup kazansın o ara elaman alsın, , o zaman

yanıt0
yanıt0
AİLE HEKİMİ:

BURADAN DOKTORLARA ATIP TUTANLARIN ÇOCUKLARI DOKTOR OLUR İNŞALLAH. BEN ASKERDE DEĞİL SİVİLDEYKEN YARALI ASKER ALDIM ÇATIŞMADAN. HASETLİĞİ BIRAKIN. HEPİMİZ O SIRALARDAN GEÇTİK. KİMİSİ DOKTOR OLDU KİMİSİ ASKER KİMİ POLİS KİMİ ÖĞRETMEN KİMİSİDE BERBER. HİÇBİR MESLEĞİ KÜÇÜMSEMEM. YETERKİ HELAL PARA KAZANSIN. İNŞALLAH ÜLKEMİZ ZENGİN OLURDA HERKES RAHAT BİR HAYAT YAŞAR. BAYRAMLARDA SİZLER BÜYÜKLERİNİN DİZİNİN DİBİNDE OTURURKEN SAĞLIKÇILAR, EMNİYET GÖREVLİLERİ, ASKERLERİMİZ ÇALIŞMAKTA. BİRAZ SAYGI LÜTFEN. ONLAR MASADA OTURUR DİYORSUNUZ AMA O MASAYA OTURMAK İÇİN NERELERDEN GEÇTİĞİNDEN KİMSENİN HABERİ YOK GİBİ KONUŞUYORSUNUZ.

19
0
yanıtYanıtla
..........:

tabı karısı da sağlıkcı ya artık butun zamlar saglıkcılara olurr. . . . .

5
13
yanıtYanıtla
acil ölür:

ayakkabı numarası, IQ sundan büyük olan insanlardan birisiniz. Tebrikler

yanıt0
yanıt0
Bh:

Madem doktorluk mesleği bu kadar rahat ve çok getirisi olan bir meslekti de, az kafanız çalışsaydı az daha okuyaydınız da doktor olaydınız hasetlik numuneleri!!

18
0
yanıtYanıtla
hacı:

kardeş sağlıkçılara değil . dikkat edersen doktorlara

6
10
yanıtYanıtla
VAHŞETTİN:

KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DERMİŞ. . BÜTÜN KEDİLER MEĞER BRAYA TOPLANMIŞ YAFFF. . . ATATÜRK YAŞASAYDI BENİ AİLE HEKİMLERİNE EMANET EDİN DERDİ. . . . MUHAHAHAHA. . SEVİYOZ SENİ AHMET ENİŞTE DAHA NEİSTİYON İŞTE :)))))

6
10
yanıtYanıtla
Selami:

Nerden bilecez bizim aile hekimini mesai kaldını.

6
10
yanıtYanıtla
aile hekımıyım kıme ne:

haha benım aldığım ek mesaı ucretının saatı 8 tl dir ben ışteyken çocuğuma bakan bakıcı bıle daha fazlasını alıyor :) ha turkıyenın en çok vergı veren meslek gurubu da biziz, esnaf amca senın o kaçırdığın vergıyle deıl ayda ödedığım 3bın tl vergıyle yapılıyor sana köprü hastane vs. son olarak aile hekimiyim kime ne çalışıyorum helal paramı da çatır çutur yıyorum çatlayın patlayın :)

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title