Haberler

Başbakan Davutoğlu Ziyaretleri

Başbakan Davutoğlu İstanbul'da- Davutoğlu, cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı.

Başbakan Davutoğlu İstanbul'da- Davutoğlu, cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı. Davutoğlu, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin tanıtım toplantısının ardından Sultanahmet Camisi'ne geçti.Burada cuma namazı kılan Başbakan Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da eşlik etti.Başbakan Davutoğlu, camiden ayrılırken vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ve alkışlarla karşılandı. Vatandaşları el sallayarak selamlayan Başbakan Davutoğlu, bazı vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Davutoğlu, daha sonra tarihi Sultanahmet Köftecisi'ne yürüdü. Başbakan Davutoğlu, restoranın penceresinden bir süre dışarıda bekleyenlere el salladı. -Davutoğlu, cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı

Kaynak: AA / Güncel

Sultanahmet Camisi Ahmet Davutoğlu Bülent Arınç İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title