Haberler

Başbakan Davutoğlu ve Bakan Çağatay Kılıç, Dünya Şampiyonlarını Ağırladı

Başbakan Davutoğlu ve Bakan Çağatay kılıç, dünya şampiyonlarını ağırladı Şampiyonlar, Başbakan'ın uçağıyla Trabzon'a gitti Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı birincilikle tamamlayan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Takımı ile buluştu.

Başbakan Davutoğlu ve Bakan Çağatay kılıç, dünya şampiyonlarını ağırladı

Şampiyonlar, Başbakan'ın uçağıyla Trabzon'a gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı birincilikle tamamlayan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Takımı ile buluştu.

Ankara'dan Barış Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'a giden Başbakan Davutoğlu ve Bakan Çağatay Kılıç, Guatemala'daki şampiyonadan yurda dönen Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımı ile Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

Guatemala'da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi oyuncularıyla sohbet eden Başbakan Davutoğlu ile Bakan Çağatay Kılıç, gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Birlikte fotoğraf çekildikten sonra Başbakan Davutoğlu ile Bakan Çağatay Kılıç Barış Zirvesi programına katılmak için ayrılırken, takım da Trabzon'a dönmek üzere yola çıktı.

BAŞBAKAN'IN UÇAĞIYLA GİTTİLER

Bu arada Başbakan Davutoğlu, şampiyon kafileyi Trabzon'a özel uçağıyla gönderdi. Başbakan'ın, kafilenin havalimanında beklememesi için özel uçağıyla Trabzon'a gidilmesini istediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ahmet Davutoğlu Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title