Haberler

Başbakan Davutoğlu Van'da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. olağan il kongresine katılmak üzere Van’a geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. olağan il kongresine katılmak üzere Van'a geldi.

AK Parti Van İl Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi'ne kalımak üzere beraberinde eşi Sare Davutoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ile birlikte Van Ferit Melen Havalimanı'na gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Van Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra kongrenin yapılacağı Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan Ortadoğu EXPO Fuar ve Kongre Merkezi'ne (OFKM) giderken, çocuğu kaçırılan 3 aile Başbakan'ın yolunu keserek yardım istedi. Başbakan Davutoğlu da, elinde çocukların resimleri bulunan 1 bayan ve 2 erkeğin yanına araçtan inerek gitti. Başbakan Davutoğlu, kadına sarılarak kaçırılan çocuklarını kurtarmak için elinden geleni yapacaklarını belirterek, "Resmi görünce tanıdım ve durdum. Bu bacımızın acısı dinene kadar gayret sarf edeceğiz. İnşallah kurtaracağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra kongreye katılmak üzere havaalanından ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title