Haberler

Başbakan Davutoğlu Van'a Geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel "ANA" uçağı ile Van'a geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel "ANA" uçağı ile Van'a geldi.

Ferit Melen Havalimanında Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Van Fuar ve Kongre Merkezine hareket etti.

Havaalanından ayrıldığı sırada yol kenarında bekleyen vatandaşları selamlayan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, burada araçtan inerek çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan bir grup aileyle görüştü.

Kendisinden yardım isteyen aileler için "Bacılarımızın acısı dinene kadar bu konuda gayret sarf edeceğiz" diyen Davutoğlu, dağa kaçırılan tüm çocukların hesabının sorulacağını ve terör örgütünün elinden kurtarılacağını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'na Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik de eşlik ediyor. - Van

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title