Haberler

Başbakan Davutoğlu, Valilik Bahçesinde Fidan Dikti

Başbakan Davutoğlu Diyarbakır'da- Davutoğlu, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu Diyarbakır'da- Davutoğlu, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.Davutoğlu, partisinin Seyrantepe Spor Salonu'ndaki kongresinin ardından Başbakanlığa ait otobüsle salonun bulunduğu alandan ayrıldı.Vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Davutoğlu, otobüsten inerek çocuklara oyuncak hediyeler verdi. Otobüsünü daha sonra Anıtpark'ta durdurtan Davutoğlu, valilik binasına kadar yürüdü. Eşleri ve çocuklarının cezaevinde bulunduğunu belirten kadınların taleplerini dinleyen Başbakan Davutoğlu, daha sonra sokak satıcısından satın aldığı simitleri eşi Sare Davutoğlu ile vatandaşlara ve gazetecilere ikram etti.Valiliğe girişinde Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Davutoğlu ve eşine, iki çocuk çiçek takdim etti. Çocuklara hediye veren ve fotoğraf çektiren Başbakan Davutoğlu, daha sonra polis mangasını selamladı.Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra valilik bahçesinde fidan dikti. Fidana kürekle toprak atan ve cansuyunu veren Davutoğlu çifti ardından valilik binasına geçti.Ziyarete Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik etti.Ziyaret basına kapalı gerçekleşti. .

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title