Haberler

Başbakan Davutoğlu Ümraniye'de Konuştu

Başbakan ahmet Davutoğlu'nun yoğun İstanbul programının ikinci gününde üçüncü durağı Ümraniye oldu.

Başbakan ahmet Davutoğlu'nun yoğun İstanbul programının ikinci gününde üçüncü durağı Ümraniye oldu. Dün İstanbul Avrupa Yakası'nda gerçekleştirdiği 10 ilçede 9 mitingin ardından bugünde Anadolu Yakası'nda ilçeleri gezerek 7 miting gerçekleştirecek. Ümraniye mitingine Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Ak Parti İstanbul milletvekili adayları katıldı.

Davutoğlu konuşmasında, çözüm sürecini her ne pahasına olursa olsun bu Demirtaş ne kışkırtma yaparsa yapsın başarıyla sonuçlandıracaklarını ifade ederek, "Demirtaş burada cici demokrat genç rolü oynuyor. Doğu'ya gittiğinde 'barajı geçemezsek' diye tehdit ediyor. Allah aşkına kandan bahseden, Kabemiz Taksim'dir diyen Kürtleri temsil edebilir mi?" diye konuştu.

MİT TIR'LARI

Davutoğlu, "MİT TIR'ları ile ilgili tam seçime giderken tekrar dosyaları açmaya çalışıyor. Baktılar ki önümüze geçemiyorlar. Dışarıda ki ağa babalarına sesleniyorlar. 'Bu Ak Parti var ya Suriye'deki Türkmenlere yardım etti, bunları cezalandırın' diyorlar. Biz bu baskılara boyun eğer miyiz? Türkmenlere yardım ettik, ederiz. Yanımızdaki kardeşimize yardım ederiz, Kürtlere yardım ederiz, Araplara ederiz. Çünkü biz Osmanlı torunuyuz, Selçuklu varisiyiz" dedi.

"BU SEÇİM ORTADOĞU'NUN, BALKANLAR'IN, KAFKASLAR'IN SEÇİMİDİR"

Başbakan Davutoğlu, "Biz bize sığınan masumları zulme teslim eder miyiz. İster Azerbaycan'dan, ister Suriye'den Bayırbucak Türkmenleri'nden ister Haseki'den ya da Halep'ten, Araplardan, Kürtler'den, Türkmenler'den bize yardım için çağrıda bulunulduğunda biz yardım etmez miyiz. Ederiz, Bosna, Arakan'a ettiğimiz gibi... O yüzden bu seçim sadece Türkiye'nin seçimi değildir. Bu seçim Ortadoğu'nun, Balkanlar'ın, Kafkaslar'ın seçimidir" diye konuştu.

Davutoğlu'nun konuşması sırasında eşi Sare Davutoğlu sahneden korumalar eşliğinde aşağı inerek vatandaşları selamladı, bazı vatandaşları ise öptü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu İstanbul Ümraniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Vildan comoglumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Böyle daha basbakann bulamayizz acc insanlari doyurduu o geldii Turkiyeye bereket geldii onunla guru duyuyorum yolun acik olsunnnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
Vildan comoglumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Basbakanimm seninle gurur duyuyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title