Haberler

Başbakan Davutoğlu, Traktör Kullandı

Başbakan Davutoğlu, Konya'da- Davutoğlu, incelemede bulunduğu TÜMOSAN fabrikasında üretilen bir traktörü kullandı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (TÜMOSAN) Konya'daki fabrikasını gezerek, burada üretilen bir traktörü kullandı.

Başbakan Davutoğlu, Konya'da- Davutoğlu, incelemede bulunduğu TÜMOSAN fabrikasında üretilen bir traktörü kullandı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (TÜMOSAN) Konya'daki fabrikasını gezerek, burada üretilen bir traktörü kullandı.TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen 13. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'na katılan Davutoğlu, ardından TÜMOSAN'ın Ankara yolundaki fabrikasına geçti.Burada yetkililer tarafından karşılanan Davutoğlu, daha sonra fabrikayı gezdi. Yetkililerden bilgi alan Davutoğlu, fabrikada üretilen bir traktöre bindi. Başbakan Davutoğlu, kullandığı traktörle fabrika bahçesinde tur attı. -Başbakan Ahmet Davutoğlu-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi-TÜMOSAN

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title