Haberler

Başbakan Davutoğlu, Suriye Sınırına Sıfır Noktada İncelemelerde Bulundu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Astsubay Yalçın Nane’nin şehit olduğu, 2 uzman çavuşun yaralandığı Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan Dağ Hudut Karakolu’nu ziyaret sonrası dönerken, kadınlar Başbakan Davutoğlu’nu zılgıtlar ile karşıladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Astsubay Yalçın Nane'nin şehit olduğu, 2 uzman çavuşun yaralandığı Kilis'in Elbeyli ilçesinde bulunan Dağ Hudut Karakolu'nu ziyaret sonrası dönerken, kadınlar Başbakan Davutoğlu'nu zılgıtlar ile karşıladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk önce Kilis'in Elbeyli ilçesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu ilçeye giriş yaptığı sırada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanırken, makam aracını durduran Başbakan Davutoğlu burada vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Davutoğlu özellikle çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi. Daha sonra 23 Temmuz 2015 tarihinde IŞİD saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane ile 2 uzman çavuşun yaralandığı Elbeyli Dağ Hudut Karakolu'nu ziyaret etti. Başbakan'ın ziyareti sırasında helikopterler, sınır hattında havadan devriye gezdi. Asker ve polis Elbeyli ilçesi ve sınır hattında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Dağ Hudut Karakolu'nda incelemelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, ilçeden ayrılırken, toplanan kadınları görünce aracından indi. Kadınlar zılgıt çekerek Başbakan Davutoğlu'nu karşıladı. Başbakan Davutoğlu'na ayran ikram edilirken, Başbakan Davutoğlu, kadınlar ile sohbet etti. İlçeden zılgıtlar ile uğurlanan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı ve yeni Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve 2. Ordu Komutanı Adem Huduti eşlik etti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Elbeyli Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title