Haberler

Başbakan Davutoğlu Sancaktepe'de Konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yoğun İstanbul programının ikinci gününde, dördüncü durağı Sancaktepe oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yoğun İstanbul programının ikinci gününde, dördüncü durağı Sancaktepe oldu. Burada vatandaşlara seslenen Davutoğlu, "Günlerdir, 25 Nisan'dan bu yana bütün liderler yolda. Herkes vatan toprağını dolaşıyor; ama bir tek AK Parti 81 vilayete gidebiliyor. Diğerleri belli bölgelerde kalıyor. Kılıçdaroğlu sadece Batı'da ve belli yerlerde. MHP İç Anadolu'da ve belli yerlerde. HDP Doğu'da, Güneydoğu'da, bir de büyük şehirlerde" diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ SARSMAYA ÇALIŞACAKLAR"

AK Parti'nin 12 yılda yaptığı yatırımları anlatan Davutoğlu, "7 Haziran'da yeni bir kararın arifesindeyiz. ya AK Parti'nin getirdiği istikrar, getirdiği kalkınma devam edecek ya da bu kaos çetesi var ya, kriz çetesi, onlar AK Parti ile Türkiye'yi sarsmaya çalışacaklar. Allah aşkına, AK Parti kadrolarını sarsabilirler mi? Türkiye'deki bu birikimi yok edebilirler mi?" diye konuştu.

"SSK'YI KARLI ALDIN ZARARLA BIRAKTIN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eskiden içine girdiğinizde sıralarda beklediğiniz, önünde kuyruklar oluşturduğunuz hastaneler vardı. Hani Kılıçdaroğlu'nun SSK dönemini söylüyorum. SSK hastaneleri. Yuhalamayın ama ona bir ders vermek lazım. Bir hesap dersi vermek lazım. Bir Türkiye rehberi vermek lazım. Bilmiyor, her yeri karıştırıyor. Mersin'e gidiyor, 'Güneydoğu'nun gözdesi' diyor. Akşehir'e geliyor, 'Kırşehir' diyor. Kağıthane'ye geliyor, 'Kağıttepe' diyor. Bir ders vermek lazım. Hani diyor ya, 'Ben başarı hikayesiyim.' ya Allah aşkına, neren başarı? SSK'yı karlı aldın, zararla bıraktın. CHP'yi kasetle aldın, yenilgiyle götürüyorsun. Hiç bunların hayatında memlekette taş üstüne taş koymuş bir eser gördünüz mü?" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ DE DEMİRTAŞ'I MAKYAJLIYORLAR"

Davutoğlu, daha sonra şunları kaydetti:

"Millete hitap etmeyen hiçbir şey tutmaz. Onun için Cem Uzan tutmadı 2002'de. Sonra Kılıçdaroğlu'nu makyajladılar, o tutmadı. Şimdi de Demirtaş'ı makyajlıyorlar. Tutar mı? Millet Kudüs'ü Yahudilerin kutsal mekanı diye anan birine bırakın oy vermeyi, selam verir mi? Selam vereceğiniz adamın önce Kudüs'ün bizim ilk kıblemiz olduğunu bilmesi lazım değil mi? Bu adam bilmiyor. Sonra da ben 'Kürtleri temsil ederim' diyor. Allah aşkına, imanlı Kürt, Zaza kardeşlerimizi bu temsil edebilir mi? Türkleri temsil edebilir mi? Bu toprakta kökleri yok ki. Onların kökleri dışarıda."

"YAKINDA ŞIRNAK'TA 2 KİŞİ KATLETTİLER"

"7 Haziran'a giderken, böyle kudretli ve şefkatli bir Türkiye'nin doğmasından rahatsız olan, dışarıdaki güçler. Onların maşası olan, Paralel. Onlarla işbirliği yapan, içerideki partiler. 3 parti, 3 tane de paralel. Bir Pensilvanya paraleli; iki, HDP'nin paraleli var, Kandil, PKK... Doğu'da, Güneydoğu'da vatandaşlarımıza baskıyla zulmederek oylarını etkileme çalışıyor. Yakında Şırnak'ta 2 kişi katlettiler. 6-7 Ekim olaylarında, buralarda da, şehirlerimizde terör estirmeye kalktılar. Biz bir daha bunlara hiç şans verir miyiz? Meydanı onlara bırakır mıyız?" - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Sancaktepe İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title