Haberler

Başbakan Davutoğlu'nun Sanatçılarla Buluşması Sona Erdi

* "Dost Meclisi" yemeğinde kültür ve sanat dünyasının gündeminin yanı sıra mevcut Türkiye gündemi de değerlendirildi.

* "Dost Meclisi" yemeğinde kültür ve sanat dünyasının gündeminin yanı sıra mevcut Türkiye gündemi de değerlendirildi.

Haber-Kamera: Mehmet AKTARAN / İstanbul DHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde verdiği "Dost Meclisi" yemeğinde; müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotraya kadar birçok alandan 70 davetli ile bir araya geldi. Yemeğe Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Safure Davutoğlu da katıldı.

Toplantı için sanat dünyasından birçok isim saat 18.30'dan itibaren Başbakanlık Ofisi'ne gelmeye başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu da saat 20.10'da ofise giriş yaptı. Davutoğlu yemekte, Kültür Bakanı Mahir Ünal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen, Ertan Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Başdanışmanı İskender Pala, oyuncular Şafak Sezer, Serdar Gökhan, Necati Şaşmaz, Perihan Savaş, Engin Altan Düzyatan, Ediz Hun, Hasan Kaçan, yazarlar Doğan Hızlan, Alev Alatlı, Beşir Ayvazoğlu, Fatma Barbarosoğlu, İpek Çalışlar, Saadettin Öktem, şarkıcılar Yavuz Bingöl, Mustafa Ceceli, Alişan, Ferhat Göçer, Serdar Ortaç, Erhan Güleryüz, yönetmenler İsmail Güneş, Osman Sınav, yapımcılar Gani Müjde, Elif Dağdeviren, ressamlar Hikmet Çetinkaya, İsmail Acar, heykeltraş Rahmi Aksungur, ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil, balet Tan Sağtürk, aranjör Garo Mafyan'ın da aralarında bulunduğu 70 davetli ile bir araya geldi. Yemeğe Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve kızı Safure Davutoğlu da katıldı.

TÜRKİYE GÜNDEMİ DE DEĞERLENDİRİLDİ

Yemekte, kültür ve sanat dünyasının gündemi ve beklentilerinin yanı sıra mevcut Türkiye gündemi de değerlendirildi. Gece geç saatlerde yemeğin sona ermesiyle Başbakan Davutoğlu ile davetliler ofisten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title