Haberler

Başbakan Davutoğlu'nun Denizli Programı İptal Oldu

Güncelleme:

Denizli'de, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 12 bakanın katılması beklenen, Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı iptal edildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra 12 bakanın katılması beklenen ve Denizli'de düzenlenecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yaşanan son gelişmelerin ardından ileri bir tarihe ertelendi.

AİLE BAKANI PROGRAMI AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan programa göre Denizli'de Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun toplanması bekleniyordu.

AKREDİTASYON İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTI

12 ilgili bakanın yanı sıra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı açıklanan toplantı için Denizli Valiliği tarafından akreditasyon işlemleri de başlamıştı.

İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Ancak Ak Parti'nin olağanüstü genel kurula gidecek olması ve Ahmet Davutoğlu'nun aday olmayacağını açıklaması üzerine bu toplantının ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, "Yaşanan son gelişmeler üzerine ekonomi koordinasyon kurulu ileri bir tarihe ertelendi" dedi.

TURİZM ÇALIŞTAYI DA İPTAL EDİLDİ

Öte yandan, yine Denizli'de yapılması planlanan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın katılacağı Denizli Kültür ve Turizm Çalıştayı'nın da aynı sebeplerden dolayı iptal olduğu açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Ahmet Davutoğlu AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

BÜYÜK TÜRKİYE:

Yeni Başbakan aynı mutsuz sonu yaşayacağı için şimdiden ne kadar onursuz bir koltuğa oturacağını bilmeli. Şerefli insanın yapacağı bir hareket değil. İradesiz bir insan ONURSUZDUR. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title