Haberler

Başbakan Davutoğlu'na Göre AK Parti'nin Oy Oranı Yüzde 45-52 Arasında

Güncelleme:

Resmi temaslarda kapsamında Üsküp'te bulunan Ahmet Davutoğlu, Makedonya Dışişleri Bakanlığında düzenlenen Büyükelçiler Konferansında konuştu. Makedonya'nın en kısa zamanda tam ismi ile tanınmasını umduğunu belirterek, Polonya gibi 127 sene beklemesine gerek kalmadan bu süreci atlatacağını umduğunu bildirdi.

"ZOR BİR YIL OLDU"

Davutoğlu, İstanbul'u bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, AK Parti hükümeti süresince Türkiye'nin IMF'ye 5 bin dolar borç verdiğini, Türkiye'nin G-20 başkanlığını yürüttüğünü vurguladı. Davutoğlu, "12 yıl önce bunlarım kimse hayal edemezdi. Bunları neden söylüyorum. Makedonya kısa bir süre içinde değişimi ortaya koyabilir. Biz yeni doğal kaynaklar geliştirmedik ya da herhangi bir uluslararası örgüt bizlere milyarlarca dolar vermedi. Ve bu çerçevede sömürüyle gelmiş olan birikimi de söz konusu değildi. Biz insanlarımızı motive ettik ve özgüveni ortaya çıkardık. Zor bir yıl oldu" dedi.

"DESTEK YÜZDE 45-52"

2015 seçimleri için de değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu "Yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine rağmen siyasal istikrarın farkında olarak yumuşak bir geçiş yaptık. Buradaki başarının mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siyasi istikrarın farkındaydık. Şimdi yeni bir genel seçim süreci başlayacak ve özgüven içindeyiz. Bütün bu değişimler içinde halkımız bizi destekliyor ve yüzde 45-52 arasında destek görülüyor. Baskılar uygularsanız geleceğiniz aydınlık olamaz. Demokrasi siyasi istikrarın, siyasi istikrar da ekonomik başarının anahtarıdır. Ekonomik başarı uluslararası alanda tanınma, görünürlük, kabul edilme anlamına gelir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ahmet Davutoğlu Makedonya Ak Parti Üsküp Politika Haberler

500

Yorumlar (252)

ESAS ATATURKCU:

SAMSUN DA 2 AY İÇİNDE 3. ESNAF TA KENDİNİ ASTI SAYIN KUKLAA NEDEN SENCE???

48
43
yanıtYanıtla
.:

49, 9 olur bence chp 23, 2 mhp 14, 4 hdp 9, 2

55
34
yanıtYanıtla
tcde siyaset rant için:

700. 000 lik saati ve ayakkabı kutularındaki paralar rezzapmıdır kezzapmıdır bunları görünce bırak akpye oy vermeyi gerçekten tiksindir. . . . 12 sene verdik herkes kendi krallığını kurtu başka partiye oyumu vereceğim birazda onlar zengin olsun

46
40
yanıtYanıtla
INANMA:

yalan koçum onlar inanma sen her duyduğuna gördüğüne inan biraz da etrafına bak 12 yıllık değişime bak. Medya dediğin öyle etkili bişey ki ananı boyar babana kız diye kakalar

yanıt4
yanıt4
SEZOOO:

O HALKIN İÇİNE. . . . . . . . . . BU MİLLET AKILLANMAZ SİZ YEMEYE DEVAM EDİN.

34
51
yanıtYanıtla
mehmet çelik:

artık siz 42 52 arası hayata yüzde 30 bile alamasınız

39
35
yanıtYanıtla
MERT HAKIKAT:

ASLINDA DOĞRU. BEN KENDİ ÇEVREMDE ŞUNLARDAN BAKALIM 2015 DE KURTULABİLİYORMUYUZ DİYE MERAK EDİP 2 ANKET YAPTIM. BİRİSİ 14 ARALIK ÖNCESİYDİ VE AKP YÜZDE 37 LERE DÜŞMÜŞTÜ DİĞERİ BİRKAÇ GÜN ÖNCEYDİ 14 ARALIK SONRASI AKP YÜZDE 49 A ÇIKM IŞ. . . !

yanıt2
yanıt5
SEZOOO:

BU MİLLET SİZLERE HALEN OY VERİYORSA GENETİK YAPIDA BİR ARIZA OLMASI MUHTEMELDİR. YA MİLLET OLARAK TOPTAN AKRABA EVLİLİĞİ YAPIP ÖZÜRLÜ DOĞMUŞUZ, YADA GERÇEKTEN BEYİN DENİLEN ORGAN BİZİM KAFADA YOK.

54
12
yanıtYanıtla
varmı bundan büyük adaletsizlik söyleyin:

yahu özelde insanlar 3 kuruş için 10 takla atıyor adamlar kendi yandaşlarını devletin en iyi yerlerine sınıvsız nesiz yerleştiriyor

yanıt8
yanıt3
İRFAN:

EVET BU HAKARETİNE BAKILIRSA O BEYİN SENDA YA HİÇ YOK YADA SİVRİSİNEKİNKİ KADAR OLMALI.

yanıt3
yanıt3
Tüm 252 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title