Haberler

Başbakan Davutoğlu'na Destek İçin Yollara Düştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek için Kocaeli'den yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında, Mersin'e geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek için Kocaeli'den yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında, Mersin'e geldi.

Başbakan Davutoğlu fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle AK Parti Tarsus ilçe Başkanlığı binası önüne gelen 37 yaşındaki Özavcı, burada partililerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla özel otomobilini Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süsleyerek Türkiye turuna çıktığını ifade eden Özavcı, şimdi de 7 Haziran genel seçimleri öncesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek için Türkiye turuna çıktığını anlattı.

Kocaeli'den yola çıktığını, 24 ili geçerek Mersin'e ulaştığını belirten Özavcı, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu düşündüğü için bu yola başvurduğunu söyledi.

Kocaeli'den milletvekili aday adayı olduğunu, ancak sıralamaya giremediğini de vurgulayan Özavcı, şunları anlattı:

"Bu davaya inanmış ve gönül vermiş biri olarak, AK Parti iktidarının devamını bu ülkenin olmazsa olmazı gören bir vatanseverim. AK Parti'de milletvekili yada belediye başkan aday adayı olmam, aday gösterilmem veya gösterilmemem, bu davanın ve inancın hiçbir zaman önüne geçemez. Gün kişisel siyasi beklentilerin ve hesapların günü değil, gün AK Parti'ye Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve dolayısıyla 'Yeniden Büyük Türkiye' davasına sahip çıkma günüdür. Türkiye turumu Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümü nedeniyle orada sonlandırıp, Kocaeli'ne döneceğim."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title