Haberler

Başbakan Davutoğlu Malatya'ya Gelecek

AK Parti İl Başkanı Tüfenkci: "Cuma günü çok önemli bir misafirimiz var. Genel Başkanımız Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Malatya'da Malatyalılarla buluşuyor"

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, "Cuma günü çok önemli bir misafirimiz var. Genel Başkanımız Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Malatya'da Malatyalılarla buluşuyor" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Dede Korkut Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bütün Malatyalıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Büyük bir millet olduklarını belirten Çakır, "Bunun idrakini de en iyi bilen siz teşkilatlarımızsınız. Çünkü bunun içerisinde sizlerin tuzu var. Bizler, her geçen gün güçlenerek, kenetlenerek birliğimizi, dayanışmamızı arttırdığımız bir teşkilat yapısıyla inşallah yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Ekmeklerini bu coğrafyadaki mazlumlarla paylaştıklarını anlatan Tüfenkci, "Aşımızı paylaşıyoruz, toprağımızı paylaşıyoruz. Onların etnik, dini, mezhebi kökenine bakmadan paylaşıyoruz. Biz, insani ve İslami duygularımızla o coğrafyalara yardım ediyoruz. Bundan sonra da etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 10 Ekim Cuma günü Malatya'ya geleceğini kaydeden Tüfenkci, "Cuma günü çok önemli bir misafirimiz var. Genel Başkanımız Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Malatya'da Malatyalılarla buluşuyor. Yeni Devlet Hastanesi'nin bahçesinde saat 14.00'te toplu açılış gerçekleşecek. Bizim orada Başbakanımızı çok iyi ağırlamamız lazım. Bugün bir bayram yaşıyorsak cuma günü de inşallah Malatya olarak ikinci bayramımızı yaşayacağız" şeklinde konuştu. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Bülent Tüfenkci Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title