Haberler

Başbakan Davutoğlu, Küçük İrem'in Gözlerine Şiir Yazdı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu memleketi Konya'da karşılaştığı çocuklarla sıcak diyaloglara girdi. Başbakan İrem isimli küçük kızın gözleriyle ilgili kısa bir şiir okudu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Topkapı Sarayı'nda düzenlenecek olan 'Şehir-İnsan Proje Tanıtımı' programına katılmak için memleketi Konya'dan ayrıldı. Başbakan Konya'dan ayrılmadan önce karşılaştığı çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve burada ismi İrem olan küçük kızın gözleri üzerine kısa bir şiir yazdı.

BAŞBAKAN, EŞİYLE BERABER AÇILIŞ İÇİN MEMLEKETİNE GELDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan 'Konya Tropikal Kelebekler Bahçesi'nin açılış törenine katılmak için dün Konya'ya geldi. Başbakan Davutoğlu, programının ardından geceyi Meram İlçesi'ndeki kendine ait konutunda geçirdi.

AVUKAT YEĞENLERİNİN BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Davutoğlu, bugün saat 17.30 sıralarına kadar konutunda dinlendi. Ardından ablası Ayşe Çalık'ın oğulları Hüseyin ve Mehmet Çalık'ın avukatlık ofislerini ziyaret etti. Basına kapıla gerçekleşen ziyaretin ardından yeğenlerinin ofisinden çıkan Davutoğlu, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

ÇOCUKLARLA SELFİE ÇEKTİRDİ

Bu sırada bir grup çocuğun 'Ahmet amca' diye slogan atması üzerine Davutoğlu, çocuklarının yanına gidip "En güzel tempoyu siz tuttunuz" dedi. Çocuklar sohbet eden ve yıl sonunda aldıklarını karnelerindeki notları soran Davutoğlu, çocuklarla selfie çektirdi.

İREM'İN GÖZLERİNE ŞİİR YAZDI

Davutoğlu, çocuklara santranç ve kitap hediye edip, "Kitap okuyor musunuz?"diye sordu. Bir çocuğun şiir kitabı okuduğunu söylemesi üzerine Davutoğlu, çocuğa şiir okumasını istedi. Çocuğun şu an için bir şiir hatırlamadığını söylemesinin ardından Davutoğlu, orada bulunan ve ismi İrem olan küçük kızın gözleri üzerine kısa bir şiir yazdı.

'AHMET AMCA' SLOGANLARINI KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Davutoğlu, 'İrem'in gözleri, tatlıdır sözleri, güzeldir yüzleri' diye şiiri tamamlarken çocuklara da "Böyle hep okuyun. Kitap sizi sevsin. Türkiye'yi size emanet ediyoruz iyi yönetin."dedi. Bu sırada biraz ilerdeki bir sitenin bahçesinde bulunan çocuklarında 'Ahmet amca' şeklinde slogan atması üzerine Davutoğlu, bahçe duvarının üzerinden elini uzatıp, çocuklarla selamlaşıp, selfie çektirdi.

Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Topkapı Sarayı'nda düzenlenecek olan 'Şehir-İnsan Proje Tanıtımı' programına katılmak için özel uçak 'ANA' ile saat 18.40 sıralarında İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

siyasete fazla bir insanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siyaset bu adam için fazla alçakça. Çok dürüst namuslu haram yemez ailesiyle örnek bir insan . Toplumu kutuplaşmaya itmiyor

23
6
yanıtYanıtla
Erdal Bıçakcı. 80 yılda yapılanlar 8 yılda satıldıMobil-IOS:

Bahçelerde maydanoz

2
7
yanıtYanıtla
TutuşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Eğer RTE siyasi konuşmaları minimize edip her gün konuşmayip hafta da bir kere konuşsa, 1-2 seneye Davutoglu kendini gösterip basariya ulasacagina inaniyorum

1
3
yanıtYanıtla
cyyhgtyivhffdtdshjyfcgyffytfvfshgxc:

Keşke her tarafa gitse. Niye Konya??

1
2
yanıtYanıtla
abizer:

ulkenin basbakanina bakin hizaya gelin ne gunlere dustugmuze siz karar verin

2
1
yanıtYanıtla
hmm:

Basbakan olabilecek vasfi yok cicek böcekle ugrassin :))

1
0
yanıtYanıtla
abizer:

ulkenin basbakanina bakin hizaya gelin ne gunlere dustugmuze siz karar verin

0
1
yanıtYanıtla
bulut:

Küçük enişteymiş..bacınızla mı evli lan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title