Haberler

Başbakan Davutoğlu Konya'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hz. Mevlana’nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri Şeb-i Arus programı ve Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı açılışına katılmak üzere Konya’ya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri Şeb-i Arus programı ve Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı açılışına katılmak üzere Konya'ya geldi.

Havaalanında Konya protokolü tarafından karşılanan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlığa ait otobüsle Konya Valiliği önüne geldi. Otobüsten indikten sonra kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaşan Başbakan Davutoğlu, ardından Kapu Camisinde öğle namazını kıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla Konya-İstanbul YHT Hattı açılışını gerçekleştirdikten sonra saat 19.00'da Şeb-i Arus programına katılacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu İstanbul Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title