Haberler

Davutoğlu Çifti, Konuk Heyet Başkanları İçin Resepsiyon Verdi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, G20 zirvesi kapsamında dünya liderleri ve eşlerine resepsiyon verdi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen resepsiyona katılan konuk liderleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu kapıda karşıladı.

KONUK LİDERLER DE KATILDI

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve IMF Başkanı Christine Lagarde'ın da aralarında bulunduğu konuk liderler katıldı.

AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANI, EŞİ VE KIZIYLA RESEPSİYONA GELDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ve kızı Leyla Aliyeva ile katıldığı resepsiyona, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Malezya Başbakanı Necip Rezak ile bazı konuk heyet başkanları da eşleriyle geldi. Resepsiyon yaklaşık 1,5 saat sürdü.






Kaynak: AA / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu İlham Aliyev Azerbaycan Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

amed:

sayın cumhurbaşkanının gölgesinde kalıyorsun Ahmet bey.

6
3
yanıtYanıtla
MU-AY:

KUKLA. HİZMET. VERİYOR

1
6
yanıtYanıtla
KANGURU:

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ KURTULDUK ŞU MUHALAFAT HASTALIĞINDAN , O NEYDİ YAVV İNŞALLAH ÜLKEMİZ DAHA FAZLA SAADET VE REFAHA ERECEKTİR İNŞALLAH İDURMAYACAĞAZ ÇALIŞACAĞAZ VEDE GAZANACAĞAZ, YA ALLLAH BİSMİLLAH

5
1
yanıtYanıtla
CCC:

RTE AZERBAYCANLI TÜRK KARDEŞLERİMİZİ G20 YE MİSAFİR OLARAK DAVET EDEREK GERÇEKTEN TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİRİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLAMIŞ OLDU . HARBİ HELAL OLSUN ADAMA .

6
0
yanıtYanıtla
ISTANBUL IKINCI KEZ FETHEDILECEK INSALLAH:

Hepsi guzel ve modern. Masallah.

3
3
yanıtYanıtla
RemziMobil-IOS:

Körler sagırlar kapitalizm birbirini agırlar vurun abalıya

4
1
yanıtYanıtla
bu hainler:

Allah belanizi versin bumudur ! medeniyet. ya görüyoruz''ki bizim bu molla liderler, böyle mahsus gericilik ! yapiyorlar, cok AYIP''''! medeni konuklar orda var.

3
2
yanıtYanıtla
Fatih:

sen tuvaltteki peçeteden daha değersizsin, işte senin medeniyet anlayışın budur.

yanıt0
yanıt1
bu hainler:

medeniyet Nerde bizim molla politikacilar Nerde, ya yabanci Diplamatlar''dan ! AYIP hainler.

2
2
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Bunları adam yerine koyan mı varki tayyeap varken iki başlı bir ülke olduk cıktık

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title