Haberler

Başbakan Davutoğlu Kazakistan'a Gidecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6 Şubat’ta Kazakistan Başbakanı Karim Massimov’un davetine icabetle Kazakista’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6 Şubat'ta Kazakistan Başbakanı Karim Massimov'un davetine icabetle Kazakista'a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6 Şubat'ta Kazakistan Başbakanı Karim Massimov'un davetine icabetle Kazakista'a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek. Başbakan Davutoğlu, söz konusu ziyaret vesilesiyle Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Kazakistan Başbakanı Karim Massimov ile görüşmeler gerçekleştirecek, ayrıca iş adamları ile de biraraya gelerek. Davutoğlu, Türkiye ile Kazakistan arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da geliştirilmesi imkanlarının değerlendirileceği temaslarda bulunacak.

Başbakan Davutoğlu ziyaret vesilesiyle ayrıca Türk Konseyi bünyesinde Astana'da kurulan Uluslararası Türk Akademisi'ni ziyaret ederek, burada Kazak siyaset ve akademi çevreleri ile kordiplomatik temsilcilerine hitap edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Kazakistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title