Haberler

Başbakan Davutoğlu Eskişehir'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Eskişehir’e geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Eskişehir'e geldi.

Van'da gerçekleştirdiği programın ardından Eskişehir'e gelen Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyeti taşıyan Ana Uçağı, saat 15.55 sularında Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı yalçın Akdoğan, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Ufuk Özsoy, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve diğer yetkililerin yanı sıra partililer tarafından karşılandı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki; Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti Eskişehir Teşkilatınca düzenlenen 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Porsuk Kapalı Spor Salonu'na geçti.

Başbakan Davutoğlu'nun, kongre sonrası Eskişehir Valiliği'ni ziyaret etmesi, akşam saatlerinde ise bir otelde Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan ödül töreni ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de bulunacağı yemeğe katılması bekleniyor - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Ahmet Davutoğlu Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title