Haberler

Başbakan Davutoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'i Ziyaret Etti

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da- Başbakan Davutoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'i ziyaret ettiERZURUM (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da- Başbakan Davutoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'i ziyaret ettiERZURUM (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.AK Parti İl Kongresi'ne katılarak partililere hitap eden Davutoğlu, daha sonra Sekmen'i ziyaret ederek, bir süre basına kapalı görüştü.Kentte ruhsatlandırma problemi olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurulan bir inşaat şirketinden ev alan vatandaşlar, belediye binasının karşısındaki Erzurum Adalet Sarayı önünde Davutoğlu'nu bekledi.Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de vatandaşları sakinleştirmek için yanlarına giderek, görüştü.Başbakan Davutoğlu, ziyaretin ardından aracından inerek, vatandaşlarla görüştü. Gruptan bir kişi Davutoğlu'nun elini öperek, sorunlarını anlattı. Davutoğlu, konuyla ilgileneceğini belirterek, tekrar aracına bindi.Davutoğlu, daha sonra Kars'a gitmek üzere Erzurum Havaalanı'na geçti. ..

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Mehmet Sekmen Ak Parti Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title