Haberler

Başbakan Davutoğlu, Darülaceze'de İftara Katıldı

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte dün akşam Darülaceze'de iftara katıldı.

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte dün akşam Darülaceze'de iftara katıldı. Davutoğlu'na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da eşlik etti. İftara katılanlarla tek tek tokalaşan Başbakan Davuoğlu, bazı vatandaşların elini öptü. Ezanın okunmasıyla hurma ile iftarını açan Davutoğlu, Darülaceze sakinlerine hitap etti.

"ONLARCA ANNEM ONLARCA BABAM VAR"

"Sizden öğreneceğim çok şey var" diyen Davutoğlu, "Sizlere hizmet etmek, rahat etmenizi sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizim için en şerefli görevdir.Çünkü hepimiz, sizler nezninde kendi annemizi babamızı görüyoruz. Ben hem annesini hem babasını kaybetmiş bir evladınız olarak buraya gelip sizlerle tokalaşıp ellerini öptükten sonra eminim onlarca annem onlarca babam var. Arkamızdan dua etmeye devam edeceksiniz. Bu kapıdan girip herkes sizlerden aldığı irfan dersiyle üniversite bitirmiş gibi burayı terk eder. Sizler yaşayan tecrübesiniz. Sizler zarif güzel İstanbul terbiyesiyle bu şehrin ahlak mimarısınız. Allah sizlere uzun ömür versin. Sizlere hizmet etmeyi de nasip etsin" şeklinde konuştu.

Davutoğlu iftarın ardından Darülaceze'yi gezerek burada kalanlarla sohbet eden Davutoğlu, bol bol fotoğraf çektirdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Ayşenur İslam Darülaceze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title