Haberler

"Aralarında Ayrılık Var" Denilen Davutoğlu ve Erdoğan Yemekte Buluştu

Güncelleme:

Erdoğan ve Davutoğlu eşlerinin de katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi. Davutoğlu, torununu kucağına alarak gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu eşleri Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu'nun da katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi. Davutoğlu, torununu kucağına alarak gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Ziyarette verilen samimi pozlar "Aralarında ayrılık var." şeklindeki dedikoduları da bitirdi.

AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Başbakanlık Resmi Konutu'nda akşam yemeğinde ağırladı.

KUCAĞINDAN İNDİRMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve torunu Mahinur ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nu Başbakanlık Resmi Konut'ta ziyaret ederek akşam yemeği yedi. Davutoğlu, torununu kacağına alarak gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşıladı.

DEDİKODULARI BİTİREN ZİYARET

Erdoğan ve Davutoğlu ailesini bir araya getiren ziyarette Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu da bulundu. Ziyarette verilen samimi pozlar ise "Aralarında soğuk rüzgarlar esiyor" şeklindeki dedikoduları da bitirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Emine Erdoğan Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

MAŞALLAH:

helal olsun size ya 4 koldan saldırılara rağmen dimdik ayaktasınız hizmet peşindesiniz. Allah uzun ömürler versin. Düşmanlara hainlere fırsat vermesin

20
23
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

KUCAĞINDA TORUNU AİLECE YEMEYE GİTTİLER. NE GÜZEL MANŞET ATMIŞ SAYFA, HEP YEMİYORLARMI ZATEN:)

22
11
yanıtYanıtla
Saltuk:

Ya bakmayın bu GOYGOY cu medyaya devamlı şeytanlık peşindeler . Abdullah Gül , Tayyip Erdoğan , Bülent Arınç , Ahmet Davutoğlu , gibi adamlar dava adamlarıdır. Bunların arasını asla bozamazsınız, vesselam.

18
15
yanıtYanıtla
adnan:

YORUM YAPANLARIN ÇOĞU 2001 DEN SONRA DOĞMUŞLAR. ÖNCESİNİ BİLMİYORLAR YAZIK ÇOCUKLARA

25
4
yanıtYanıtla
Mithat:

tiplere bak ! yakışıyorlar mı bu ülkenin zirvesine ?

6
19
yanıtYanıtla
“ADAM“ izindeyiz..mobilWeb@haberler.com:

Kızkananlar çatlasın.. Bu birlikteligi çekemeyenler anten taksın daha çokkk beklersiniz..

14
5
yanıtYanıtla
sıradan:

yav iyi hoşta bunca zaman paralele göz yumarken iyiydi. sorular çalındı dağıtıldı polis kolajlerine cemaatsiz gidilemiyordu neden o gün bir gram sesiniz çıkmadı. Biz kandırıldık diyorlar kusura bakmayın çocukmusunuz . . kandırılacak kadar safsanız neden hükümeti size emanet edelim. Çıkarlarınız ters düşünce her kötü işin arkası paralel . . . size en ufak muhalefet edeni paralel işbirlikçisi kusura bakmayın artık yemezler. . . .

11
3
yanıtYanıtla
ne mutlu size:

vahh bize

10
3
yanıtYanıtla
bilo:

aklamadan sonra bunlar hakkında 2 defa düşünüğn ve etrafı kolaçan edin

1
10
yanıtYanıtla
xxx:

Dün abdulkadir selvi ççıkmış (baş yalaka) diyor ki ''''''''Yeter ki Uhut’taki okçular gibi ganimet peşine düşüp yerlerimizi terk etmeyelim'''''''' yani dikkatinizi çekerim ülkeyi ganimet olarak değerlendiren bir zihniyet bu. Ülke yönetimi bir hizmet işidir ama demekki akpartide ganimet olarak gören çok. Bu cümlenin üzerinede pek bir şey söylemek düşmez bize artık

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title