Haberler

Başbakan Davutoğlu, Cuma Namazı İçin 3 Cami Değiştirdi

Güncelleme:

Davutoğlu'nun cuma namazını Havalimanı Camii'nde kılacağı açıklanmıştı, daha sonra Merkez Efendi Camii'ne gideceği açıklandı, ancak Fatih'te Yavuz Selim Camii'nde kıldı.

İş adamlarıyla yapacağı görüşmeler için Ankara'dan İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi.

Başbakan Davutoğlu'nun Cuma namazını Havalimanı Camii'nde kılacağı açıklanmıştı, ancak son dakikada Merkez Efendi Camii'ne gideceği bildirildi.

Başbakanlık korumaları Merkez Efendi Camii'ne gelerek burada önlem aldı. Cuma namazına gelenler üzeri aranarak içeri alındı, çevrede güvenlik önlemleri yoğunlaştırılırken basın mensupları da ayrı bir bölgede bekletildi.

TAM EZAN OKUNURKEN...

Tam ezan okunurken Başbakanlık korumaları aceleyle camiden ayrıldı. Bunun üzerine yapılan araştırmada Başbakan'ın Merkez Efendi Camii yerine Fatih'te Yavuz Selim Camii'ne gittiği öğrenildi.

CENAZEYE KATILMAK İÇİN PROGRAMINI DEĞİŞTİRDİ

Başbakan'ın son anda bu değişikliği, İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Hoca (Mahmut Ustaosmanoğlu)'nun vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katılmak için yaptığı ortaya çıktı.

Cuma Namazından sonra kılınan cenaze namazına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

ahmet davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

yigit:

dini showmen ler. . .

34
33
yanıtYanıtla
deli dumrul:

bu da ustası gibi kuldan köşe bucak kaçıyor. . e malum ustasından öğreniyor. .

39
6
yanıtYanıtla
Göz boyamada usta:

Bana Türkiyenin disinda baska bir Ülke gösterin, kimin ne zaman hangi Camiye gidip Namaz veya Ibadet yaptigini Haber eden? Simdi namaz kildi diye oy mu verelim? Hirsizlik ile suclanan o 4 Bakan ve digerleri de Camiye gidiyordu, hatta Bakara Makara islerinden cok iyi anliyorlardi. . . akili olun akili.

32
12
yanıtYanıtla
Demokrat:

Bu din sömürgeciliği değilde nedir acaba? 10 camiye gitseydi sevabı 10 misli mi olurdu? Ulan salak koyunlar, bu yalancılar sizi ne biçim kandırıyor. Din şovunu beyenirsiniz inşallah.

18
17
yanıtYanıtla
ANLARLAR:

sırf bir insan namaz kılıyor diye onla iş yapılmaz .

17
17
yanıtYanıtla
HZ ALİ (R.A) yoluna CAN FEDA:

Allah kabul etsin başbakanım tüm müslüman kardeşlerimin cuması mübarek olsun. . show yapıyor diyenlere cuma namazı evde kılınmaz camide kılınır ve bir ülkenin basbakanı ise bu kişi, basının görüntü alması cok dogal bir olay. Kimse İslam düşmanlıgını namaz kılmama gerekcesini show a bahane göstermesin Allah herşeyi bilen herşeyi gören dir.

18
15
yanıtYanıtla
Erol Başarık:

Camiler dinci politikacılar için oy deposudur. Camiye giden bunu gizli tutmalıdır. Sadece korumalar gider, medyaya haber verilmez. böyle kılınan namazlar makbul değildir. Allah ile aldatma yapanları takdir edenler maalesef oylarını onlara verdiğinden bu ticareti yapanlar huylarından vazgeçemiyorlar.

6
25
yanıtYanıtla
Vay beMobil-IOS:

Reklam kokan hareketler bunlar. Mayk

24
6
yanıtYanıtla
komedi:

KILIÇDAROĞLU BİLE BUNDAN DAHA KARİZMATİK :)) KILIÇDAROĞLUNUN TİPİYLE DALGA GEÇEN AKPLİLERİN BAŞINA DAHA BETERİ GELDİ :)

20
10
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Allah(cc) kılınan bu namazaları kabul etsin, mevtayada rahmet eylesin. Halkla birlikte secdeye varan böyle devlet adamlarımız olduğu için gurur duyuyorum.

15
13
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title