Haberler

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Merkezi'nde (2)

Ak PARTİ VE CHP, HEYETLERİNDE YER ALACAK İSİMLERİ BELİRLEDİ AK Parti ile CHP arasında yürütülen koalisyon görüşmelerinde genel başkan ve dört milletvekilinden oluşan ve 1+4 olarak değerlendirilen koalisyon görüşme heyetine, CHP'nin isteği üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Siyasi Baş Danışmanı Rasim Bölücek de eklendi.

Ak PARTİ VE CHP, HEYETLERİNDE YER ALACAK İSİMLERİ BELİRLEDİ

AK Parti ile CHP arasında yürütülen koalisyon görüşmelerinde genel başkan ve dört milletvekilinden oluşan ve 1+4 olarak değerlendirilen koalisyon görüşme heyetine, CHP'nin isteği üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Siyasi Baş Danışmanı Rasim Bölücek de eklendi. Bunun üzerine AK Parti de Ankara Milletvekili Mücahit Aslan'ı koalisyon görüşme heyetine ekledi. AK Parti'nin CHP ile koalisyon görüşmesi, 1+5 olarak devam ediyor.

AK Parti'nin koalisyon heyetinde yer alan isimler:

Ömer Çelik, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz, Ayşenur Bahçekapılı ve Mücahit Aslan.CHP'nin koalisyon heyetinde yer alan isimler:

Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak, Akif Hamzaçebi ve Rasim Bölücek. - Chp

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title