Haberler

Başbakan Davutoğlu Artvin'de

AK Parti Artvin mitingine katılmak için kente gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, vatandaşlarca coşkuyla karşılandı.

AK Parti Artvin mitingine katılmak için kente gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, vatandaşlarca coşkuyla karşılandı.

Trabzon'dan helikopterle Yenimahalle Şehir Stadı'na gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra Başbakanlığa ait otobüsle mitingin yapılacağı alana doğru hareket etti. Davutoğlu, yol üzerinde karşılaştığı vatandaşları selamladı. Bu sırada stat yakınındaki evlerden, kendisine sevgi gösterilerinde bulunanları gören Başbakan Davutoğlu ve Sare Davutoğlu araçtan indi.

Yanına gittiği vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu çifti, vatandaşlardan Şaziye Alpaslan'ın kendilerine ikram ettiği suyu içti.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Davutoğlu çifti, daha sonra otobüse binerek miting alanına hareket etti.

Davutoğlu ile görüşen Şaziye Alpaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakanla konuştukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Kendisiyle herşeyi konuştuk. Çok alçak gönüllü bir insan" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Ak Parti Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title