Haberler

Başbakan Davutoğlu: "Abd'deki 3 Kardeşimiz Adına Dünyanın Her Yerinde Konuşacağız"

AK Parti Sivas İl Kongresi’nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD’de 3 Müslüman gencin hunharca öldürüldüğünü belirterek, “ABD’deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız” dedi.

AK Parti Sivas İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD'de 3 Müslüman gencin hunharca öldürüldüğünü belirterek, "ABD'deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Sivas İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Dünyada adalet mücadelesi verirken hiç susmadık. ABD'de 3 şehidimiz oldu. Katil bir ırkçı 3 Müslüman'ı katletti. Barbarca, hunharca şehit etti. Onların karşısında bütün dünya sustu. Ama Allah şahit ki, Uğur Işılak'ın söylediği gibi; 'Eğer susarsak zulüm karşısında Hz. Adem bize hakkını helal etmesin, Hz. Hamza ve bütün ulu erenler hakkını helal etmesin.' Susmayacağız. Selahaddin Eyyubi'nin bayrağını biz taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU SENİN YÜREĞİNDE VİCDAN OLSAYDI SURİYELİLERE YABANCI MUAMELESİ YAPMAZDIN"

Davutoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu diyor ki, Kobani nerede diye sordular bilemiyor. Kılıçdaroğlu senin ideolojik adaşın ve kardeşin, milletvekillerinin elini sıktığı Esed orada insanları katlederken susuyordun. Oradan kardeşlerimiz gelirken Kılıçdaroğlu sınırları kapatıp geri göndermemizi söylüyordu. Milyonlarca Suriyeli masumu Esed'in zulmüne terk etmekti. Kılıçdaroğlu senin yüreğinde vicdan olsaydı Suriyeli kardeşlerimize yabancı muamelesi yapmazdın. ABD'deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız. Dünyanın her yerinde İslamofobi'ye karşı en yüksek gür seda Türkiye Cumhuriyeti'nin sedası olacaktır. İşte milli birliği, beraberliği tahkim edeceğiz. Özgürlükleri koruyacağız. Dünyaya adalet verme mücadelemiz, siyasetimizin şiarıdır. Siyasetimizin bir şiarı daha var. İmar ve inşaattır. Türkiye'yi 12 yılda nereden nereye getirdik. Bizim Türkiye'nin izzetini koruyan, 12 yıllık iktidarımızdan sonra hep beraber 2023'e yürüyoruz. G-20 dönem başkanlığında Türkiye dünyanın ekonomik geleceğine yön veriyor. İnşallah 25 bin kişilik stadyum gelecek Eylül ayında hizmete girecek." - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Ahmet Davutoğlu Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title