Haberler

Başbakan Binali Yıldırım'ın Ercişli Şehit Polis Memurunun Ailesine Yazdığı Mektup Teslim Edildi

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle Van-Ercişli şehit polis memuru Halil Hamuryen’in ailesine el yazılı bir mektup gönderdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle Van-Ercişli şehit polis memuru Halil Hamuryen'in ailesine el yazılı bir mektup gönderdi. Başbakan Yıldırım'ın mektubu AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşında şehit olan Özel Hareket Polisi Halil Hamuryen'in ailesine Başbakan Yıldırım Kurban bayramı nedeniyle kendi el yazısıyla kaleme aldığı bir mektup gönderdi. Şehidin ailesinin ikamet ettiği Van Yolu Mahallesi'ndeki evine AK Parti Van İl Başkan yardımcıları ve Ak Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın ile birlikte gelen AK Parti Van il Başkanı Zahir Soğanda mektubu şehidin abisi Celal Hamuryen'e teslim etti. Şehidin ruhuna Fatiha okunduktan sonra mektubu Celal Hamuryen'e teslim eden Soğanda, Başbakanın el yazılı mektubunu Van'daki bombalama olayı nedeniyle ancak bugün şehit ailesine teslim edebildiklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın başbakanımızın öncelikle sizlere selamlarının iletmek istiyorum. Sayın Başbakanımız özellikle bayramdan evvel el yazısıyla yazmış olduğu mektubu sizlere iletmek üzere bize gönderdiler. Bizler de bu mektubu sizlere takdim etmek için evinize gelmiş bulunmaktayız. FETÖ terör örgütünü bir kez daha lanetlerken, şehitlerimize de rahmet diliyorum. Şehitlerimizin çocukları, yavruları bizlerin emanetidir. Bizler de Cumhurbaşkanımızla, Başkanımızla, bakanlarımızla bütün teşkilatlarımızla sizlerin emrindeyiz. Biz şunu düşünüyoruz. Şehitlerimiz olmazsa bu vatan, vatan olmaz. Bizler hep birlikte bu uğurda kefenimizi giyerek vatan uğrunda can vermeye hazırız. Bu vesile ile Sayın Başbakanımızın gönderdiği bu emanetini sizlere teslim etmek için gelmiş bulunmaktayız. Bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Ak Parti Van İl Başkanı Soğanda, daha sonra Başbakanın mektubunu sesli bir şekilde okuyarak emaneti şehidin abisine teslim etti.

Şehidin abisi Celal Hamuryen ise mektubu teslim aldıktan sonra başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ı olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım'a ve Türk milletine ailesi adında teşekkür ettiğini söyledi. Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ayrıca, bugün Ankara'ya giden şehit Halil Hamuryen'in eşi Özlem Hamuryen'i de telefon ile arayarak Başbakanın mektubu hakkında şehit eşine bilgi verdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Kurban Bayramı Zahir Soğanda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title