Haberler

Başbakan Binali Yıldırım Ağrı'da

Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret, toplu açılış ve iftar yemeğine katılmak üzere özel "ANA" uçağı ile Ağrı’ya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret, toplu açılış ve iftar yemeğine katılmak üzere özel "ANA" uçağı ile Ağrı'ya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım'ı özel "ANA" uçağı ile saat 17.10'da geldiği Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda, Ağrı Valisi Musa Işın, Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile partililer tarafından karşıladı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Mehdi Eker ve Yasin Aktay da Ağrı'ya gelen Başbakan Yıldırım, Ağrı Valiliği ve AK Parti Ağrı İl Başkanlığını ziyaret etmek üzere havalimanından ayrıldı.

Başbakan Yıldırım, daha sonra Vali Lütfü Yiğenoğlu Şehir Stadyumu'nda yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreni ve verilecek iftar yemeğine katılacak. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Turgay Alpman Erzurum Iğdır Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title