Haberler

Başbakan Başdanışmanı Şen, Manisa'da Sahur Yaptı

Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen, Cihannüma Manisa İl Temsilciliği'nin sahur programına katıldı.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Genel Başkanı ve Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen, Platformun Manisa İl Temsilciliği'nin Şelale Plaza'da organize ettiği sahur yemeğine onur konuğu olarak katıldı. Programda ayrıca Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, Kredi Yurtlar Kurumu Manisa İl Müdürü Kemal Koçkaya, Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, Yunusemre İlçe Müftüsü Şakir Kırgız, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve çok sayıda davetli de yer aldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan sahur programında söz alan Cihannüma Manisa İl Temsilcisi Kenan Tokgöz, Ramazan ayının bereketinden herkesin istifade etmesi ve ülkemizin biran evvel barış ve huzura kavuşması temennisiyle başladığı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Cihannüma'nın bir ayağı Türkiye'de diğer ayağı bütün dünyada olan cihanşümul bir ideal ve inancın ifadesi olduğuna dikkat çekilen bir tanıtım filmi gösteriminin ardından söz alan Cihannüma Genel Başkanı Mustafa Şen, konuşmasında manevi değerlerin geleceğe taşınması ve bu değerlere sahip bir neslin inşası için gayret etmenin önemine dikkat çekerek, üzerinde yaşadığımız bu toprakların gelecekte de bizim kalması için üzerimize düşen sorumluluklar olduğunu hatırlattı.

Türkiye'nin son 300 yıldaki en güçlü dönemini yaşamasına rağmen bölgedeki kırılgan yapıdan ve maruz kaldığı operasyonlardan dolayı risk altında olduğuna dikkat çeken Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Genel Başkanı ve Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen son terör saldırısını da gündeme getirerek, "Ülkemiz uluslararası tehdit altındadır. Bakınız bu akşam Atatürk Havaalanı'nda yine terör vardı. Yine bir takım masum insanlarımız teröre kurban gitti. Kimdir bu eylemi yapanlar, buna nasıl cesaret edebiliyorlar? Türkiye'de bunları destekleyen hainler var. İhanet eden, ülkesini az bir menfaat karşılığı satacak karaktersizler var. Türkiye daha güçlü olsa bunlar olabilir miydi? Bakınız şu günlerde İsrail ile yapılan anlaşma sonucu, Gazze'ye ambargo delindi. Delinecek ve oraya yapılan engeller silinecek. Ülkemiz daha güçlü olsaydı, bugün Ortadoğu bu halde olur muydu?" şeklinde konuştu.

Program sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik adına Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Genel Başkan Mustafa Şen'e mesir ürünlerinden oluşan bir hediye sepetini Cihannüma İl Temsilcisi Kenan Tokgöz'le birlikte takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Akyol Türkiye Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title