Haberler

Başbakan Ahmet Davutoğlu: Siyaseti Kanla Kirlettiğiniz Yeter

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum. Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, gece saatlerinde Twitter hesabından Suruç'taki patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. "DAEŞ ve benzeri terör örgütleri asla hedeflerine ulaşamayacaklar." diyen Davutoğlu, "Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum. Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter." dedi.

Davutoğlu şunları paylaştı:

"Suruç'taki terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımızı Şanlıurfa'da hastanede ziyaret edip, acil şifalar diledim. Bir kez daha bu terör saldırısında ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyor, ailelerine taziyelerimi iletiyorum.

"SİYASETİ KANLA KİRLETTİĞİNİZ YETER"

Şunu yüce milletimize ve tüm dünyaya tekrar ilan ediyorum. DAEŞ ve benzeri terör örgütleri asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadelede hiç bir taviz vermeyeceğiz. Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum. Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter.

"TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ"

AK Parti'nin geçmişinde terör, silah, cinayet şebekeleri ile işbirliği yok. Gidin milletimizin önünde her türlü silaha, teröre karşı olduğunuzu ilan edin sonra başkalarına ders vermeye kalkın. Bizim için terörün de teröristin de iyisi yok.Terör lanetinin dün olduğu gibi nerede gördüysek karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz.

"ELİNDE SİLAHLA, BOMBAYLA..."

2007de Ulus'ta, 2008de Güngören'de, 2013'te Reyhanlı'da, 2015'te Diyarbakır'daki terör eylemlerinde ne hissettiysek bugün de onu hissediyoruz. Biz elinde silahla, bombayla katliam yapanlara dün terörist dediğimiz gibi bugün de demeye devam edeceğiz. Ben bugün hem Şanlıurfa'da hem de hain bir terör saldırısında şehit olan askerimiz Müsellim Ünal'ın cenazesinde aynı duruşu gösterdim. Rabbimden şehidimize rahmet diliyor, vakur duruşuyla hepimizin gıpta ettiği ailesine de taziyelerimi sunuyorum.

"KİRLİ HESAPLARI BOŞA ÇIKARDIK"

Bölgemizde yaşanan kriz ve kaosa rağmen Türkiye'nin istikrarsızlığa sürüklenmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Türkiye olarak bugüne kadar pek çok kez buna benzer provokasyonlara maruz kaldık ve milletimizin sağduyusuyla kirli hesapları boşa çıkardık. Bugün de birlik ve beraberliğimize, huzur ve istikrarımıza kasteden bu provokasyonu milletimizin sağduyusuyla aşacağız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
title