Haberler

Başbakan'a Fırça Atan Doktor Kovuldu

Güncelleme:

İngiltere Başbakanına hijyen kurallarına dikkat etmediği gerekçesiyle fırça atan doktorun kovulduğu iddia edildi.

İngiltere Başbakanı David Cameron ile Başbakan Yardımcısı Nick Clegg'i hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle fırça atan ortopedi doktorunun görevden uzaklaştırıldığı iddia edildi.

Independent, St Guy's hastanesinin ortopedi koğuşunda hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle Başbakan David Cameron ve Başbakan Yardımcısı Nick Clegg'e fırça atan 57 yaşındaki ortopedi doktoru David Nunn'un görevden uzaklaştırıldığı yazdı.

HASTANE: "KENDİ RIZASIYLA AYRILDI"

St Guy's hastanesi yetkilileri, ortopedi uzmanı Dr. Nunn'un görevden uzaklaştırıldığı önündeki iddiaları reddetti. Nunn'un kendi rızasıyla zorunlu ücretli izne ayrıldığını belirten yetkililer, Nunn'un hastalarıyla başka bir doktorun ilgilendiğini kaydetti.

BAŞBAKAN VE YARDIMCISINI FIRÇALADI

Nunn, hastanenin ortopedi bölülümdeki bir hastayla sohbet eden Başbakan David Cameron, Başbakan Yardımcısı Nick Clegg ve yanındakileri hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle fena fırçaladı.

Başbakan ve yardımcısının ortopedi bölümünde yatan bir hastanın yanına oturmasına sinirlenen Nunn, Cameron ve beraberindeki gazetecilere parmağını sallayarak, "Size bu şekilde buraya girebileceğinizi kim söyledi? Gömleklerin kollarını kıvırın ve kravatları çıkarın!" diye bağırdı.

Bu sırada Cameron'ın yüzündeki şaşkın ifade kameralara yansıdı. Cameron şaşkınlık içinde gazetecilerin odadan çıkmasını ve kravatlarını çıkararak gelmelerini rica etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title