Haberler

Başarıyı Düşüşten Sonra Yaşamak Her Takımın Harcı Değil"

VakıfBank'ın genç voleybolcusu Gizem Örge, bu sezon çok inişli, çıkışlı dönemler geçirdiklerini belirterek, "Böyle başarıyı bu kadar düşüşten sonra yaşamak her takımın harcı değil. İyi oyuncular olmak, böyle bir başarıyı kazanmaya yetmiyor.

VakıfBank'ın genç voleybolcusu Gizem Örge, bu sezon çok inişli, çıkışlı dönemler geçirdiklerini belirterek, "Böyle başarıyı bu kadar düşüşten sonra yaşamak her takımın harcı değil. İyi oyuncular olmak, böyle bir başarıyı kazanmaya yetmiyor. Bunun içinde çok gururluyuz" dedi. CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco Volley'i 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonu olan VakıfBank'ın libero oyuncusu Gizem Örge, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Örge, "VakıfBank'taki 4. senem ve ilk şampiyonluğum. Kulübümüzün 3. şampiyonluğu. Bunun parçası olduğum için çok mutluyum. Bu sene çok tahlisiz bir dönem geçirdik. Çok inişli, çıkışlı dönemler yaşadık. Böyle başarıyı bu kadar düşüşten sonra yaşamak her takımın harcı değil. İyi oyuncular olmak böyle bir başarıyı kazanmaya yetmiyor. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bunun içinde çok gururluyuz" şeklinde konuştu.

"TAKIMDA BİRBİRİNİ SEVEN 14 KIZ VAR"

Kötü dönemleri nasıl atlattıklarını hakkında da açıklamalarda bulunan genç oyuncu, "Takımda birbirini seven 14 kız var. Birbiriyle çalışmaktan keyif alan bir ekibiz. Sorunumuz yok çok şükür. Bu çok önemli bir şey. Sonuçta farklı ırk, kültür ve karakterlerden gelen oyuncular var. Bunların bir arada aynı fikirleri olmaları çok zor. Biz bunu başardığımız için kenetlenip, ayağa kalkabildik. Diğer takımlar da yatırımlar yapıyor. Turnuva üstüne turnuva oynuyorsunuz. İnişler çıkışlar olabilir ama biz üstesinden geldiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

"GALATASARAY YENİLGİSİNDEN SONRA TOPLANTI YAPTIK"

Galatasaray yenilgisinden sonra toplantı yaptıklarını ifade eden Örge, "Psikoloji de zordu. Böyle bir şeyin altından kalkabileceğimizi konuştuk. Sadece antrenman yaptık. 10 gün sonra böyle önemli bir maç oynadık. 10 gün boyunca antrenman sahasında yanında olan Şampiyonlar Ligi'nin fotoğrafıyla antrenman yaptık. Ne için çalıştığımızı unutmamak için" ifadelerini kullandı.

(Bozhan Memiş - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Gizem Örge Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title