Haberler

Başarıya Orman Parkta Kahvaltı Ödülü

Güncelleme:

Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ilçe programı olarak hazırladıkları Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü programında gösterdikleri başarı nedeniyle ilçenin gururu oldular.


Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Garnizon Komutanı Hasan Dazkır, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede beğeniyle izledikleri program sonunda öğrencileri ve öğretmenleri tek tek tebrik ederken, okul aile birliği yönetimi de okullarına büyük gurur yaşatan öğrencileri Orman Park'ta düzenledikleri kahvaltıyla ödüllendirdiler.

İlimizin en eski sağlık meslek liselerinden olan ve ismi geçtiğimiz yıl Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulun yeni müdürü Zafer Levent Soyhan, Müdür Yardımcısı Muhammed Durmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Orbay'ın da katıldığı kahvaltı programında öğrenciler kazandıkları başarının mutluluğunu bir kez daha yaşadılar. Okul Müdürü Zafer Levent Soyhan, öğretmenlerinin rehberliğinde Çanakkale Zaferi'nin duygu yoğunluğunu en güzel şekilde canlandıran öğrencilerini kutlayarak, Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarılı faaliyetlerine devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Sapanca Güncel Haberler

title