Haberler

Başarımızda Çalışanlarımızın Payı Çok Büyük

Güncelleme:

Memur-Sen ve MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanları ve yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret ederek tebrik ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabul etmeye devam ediyor. Memur-Sen ve MÜSİAD Kocaeli şube başkanları ve yönetimini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, yaptıkları hizmetlerde Büyükşehir çalışanlarının payının çok büyük olduğunu vurguladı.

TEBRİK VE BAŞARI DİLEKLERİ

Başkan Karaosmanoğlu, Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu ve MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şengün ile yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul etti. 3. dönemi dolayısıyla Başkan Karaosmanoğlu'nu tebrik eden Keleşoğlu ve Şengün, başarıların devamını diledi.

ÇALIŞANLARIMIZIN PAYI BÜYÜK

Memur-Sen ve MÜSİAD Şube yöneticilerine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, ''İş barışının üst düzeyde bulunduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde hizmetlerimizde çalışanlarımızın payı çok büyüktür'' dedi.

BÜYÜK HİZMET KADROSU

Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir personeli denildiği zaman akıllara; özveri, dayanışma, nezaket ve çalışkanlık gelmektedir. Bu güzel tablo hepimizin eseridir. Biz büyük bir hizmet kadrosuyuz. Her geçen gün hizmet kalitemiz yükseliyor. Çalışmalarımızda ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Hizmetlerimizi halkımızdan aldığımız enerji ve çalışanlarımızın katkısıyla gerçekleştiriyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Memur Sen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title