Haberler

Başarılı Sunucu Cem Öğretir Adıyamanlılarla Buluştu

Özel bir televizyon kanalında ana haber bültenini sunan Cem Öğretir, diksiyon, beden dili ve etkili iletişim konusunda eğitim verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Çok Amaçlı Kültür Merkezinde verilen eğitime ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Belediye Başkanvekili Yaşar Öncel, Adıyaman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik ve öğrenciler katıldı.

Eğitim öncesi ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret eden Cem Öğretir, eğitimler için Güneydoğu'ya ayrı bir önem verdiklerini ifade etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, etkili ve doğru iletişimin önemine dikkat çekerken Adıyamanlılarla bir araya gelen Cem Öğretir'e ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra eğitime geçen ünlü haber spikeri Cem Öğretir, "Gerçek hayat insanların karşısına çıkabilmektir. Çünkü bundan sonra okuldan mezun olduğunuzda ya da üniversiteye gittiğinizde iş görüşmesine gittiğinizde sahneye çıkmış olacaksınız ve sahneye çıktığınızda kendi bedeninizle ve sesinizle karşınızdaki insana kendinizi kabul ettirmek zorundasınız. O yüzden hangi mesleği yaparsanız yapın, öğrenmeniz gereken ilk şey kişisel gelişimdir" diye konuştu.

Konuşmasında beden dilinin önemine de değinen Öğretir, "Aslında bir şeyi söylerken ne söylediğinizden daha çok nasıl söylediğiniz önemlidir. Mesleğin temeli budur. Biz ses ve görüntü ile bir şeyler anlatırız. O sesleri o görüntüleri sizlere izletebilmenin yollarını bulmak zorundayız. Kısa zamanda doğruyu anlatmaktır bizim işimiz. Dolayısıyla bunu da sesle yaparız. Elimi kolumu nasıl kullanacağım, sesimi nasıl kullanacağım çok önemli. Sesiniz bedeninizle aynı hareketleri yapsın yoksa bu hayatta hiç kim sizi anlamayacaktır" diye konuştu.

Zaman zaman katılımcıları sahneye davet ederek birebir beden dili uygulamaları gerçekleştiren Cem Öğretir, yaptığı esprilerle de neşeli dakikalar yaşattı.

Yaklaşık 400 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen eğitimin, oldukça yararlı olduğu görüldü.

Eğitim sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan Cem Öğretir izleyiciler tarafından büyük taktir topladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çelik Mustafa Uslu Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title