Haberler

Osmaniye Vali'si Kerem Al Sporcu ve Antrenörlere Ödüllerini Verdi

Güncelleme:

Türkiye şampiyonalarında dereceye giren Osmaniye'li sporculara ödülleri, Osmaniye Valisi Kerem Al tarafından verildi.

Türkiye Şampiyonalarında Osmaniye'yi Güreş, Kick Boks, Bocce, Cirit Atma, Gülle ve Disk Atma, Atletizm, Halter, İşitme Engelliler Tenis ve Tekerlekli Sandalye Badminton temsil ederek başarı elde eden sporculara ve antrenörlerine ödülleri Vali Al tarafından verildi.

SPORCULAR VE ANTRENÖRLER ÖDÜLLERİ VALİ'NİN ELİNDEN ALDI

Düzenlenen törene, Vali Kerem Al'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir katıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen ve Türkiye Şampiyonalarında Osmaniye'yi Güreş, Kick Boks, Bocce, Cirit Atma, Gülle ve Disk Atma, Atletizm, Halter, İşitme Engelliler Tenis ve Tekerlekli Sandalye Badminton turnuvalarında temsil ederek başarı elde eden sporculara ve antrenörlerine ödüller verildi. Sporcuları ve antrenörlere ödüllerini veren Al, sporcuların başarılarının Osmaniye'ye gurur verdiğini belirtti. Törende antrenörlere de ödüllerini veren Vali Al, sporcuların başarılarında önemli katkı ve emekleri olan antrenörleri kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osmaniye Kerem Al Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title