Haberler

Başarılı Sporcular'dan Başkan Eyvaz'a Ziyaret

Alaca Belediyespor Judo takımı Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret etti.

Alaca Belediyespor Judo takımı Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret etti.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde düzenlenen Minikler ve Süper Minikler Judo Şampiyonası'nda 10 altın, 6 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak takım halinde birinci olan Alaca Belediyespor Judo Takımı, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ile görüştü.

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencileri başarılarından dolayı tek tek kutladı. Sporcuların ilçeyi başarıyla temsil ettiğini dile getiren Başkan Eyvaz, "Sizinle gurur duydum. Alaca'da yapılacak olan Judo Şampiyonası'nda da sizlerden madalyalar bekliyorum. Başarılarınız daim olsun inşallah." dedi.

Ziyarette Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Eryılmaz ve Belediyespor Judo Takımı Antrenörü Celalettin Kıyışkan'da yer aldı. Ziyaret esnasında konuşan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Eryılmaz, "Sizden aldığımız destekle sporcularımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Sporcuların gelecekte milli takımlara kadar yükseleceğine olan inancımız tamdır. Sporcularımızı bende birkez daha kutluyorum" diye konuştu.

Merzifon'da yapılan turnuvanın Trabzon'da yapılacak Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'na bir hazırlık olduğunu belirten Belediyespor Judo takımı Antrenörü Celalettin Kıyışkan ise, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Eryılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Esat Eyvaz Merzifon Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title