Haberler

Başarılı Öğrencilere Ödül

Güncelleme:

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Batman Anadolu Lisesinin başarılı öğrencilerini konuk etti.

Batman Anadolu Lisesi'nin, Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye Geneli düzenlenen "Siyer-i Nebi" sınavında ve voleybol spor dalında başarılı olan öğrencilere ödül verildi.

Okul Müdürü Mehmet Konak ve Öğretmenleri makamında kabul eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Gerçekleşen ziyarette, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Lokman Özkan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Işık da hazır bulundu.

Öğrencilere hediye veren Çelik, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada ".Elde ettiğiniz başarıyla hiçbir zaman yetinmeyerek, daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmalısınız. Unutmamalıyız, gelecekte söz sahibi olmak istiyorsak, her zamankinden daha çok çalışıp, daha çok okumalıyız. Toplumun ve gençliğin başarıya ihtiyacı var, sizin bu başarılarınız sizden sonraki kardeşlerinize güzel bir örnek ve teşvik olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Mehmet Çelik Türkiye Batman Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title