Haberler

Başarılı Öğrencilerden Kaymakam Genel'e Ziyaret

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, proje yarışmasında bölge birinciliği kazanan öğrenciler, Kaymakam Fatih Genel’i ziyaret etti.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, proje yarışmasında bölge birinciliği kazanan öğrenciler, Kaymakam Fatih Genel'i ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Türkiye için Nük reel enerji mi?' adlı proje bölge birinciliğini elde etti. TÜBİTAK tarafından düzenlenen Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasında, Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Milli mücadele yıllarında Biga'da tek halk iki farklı yaklaşım" adlı proje, Eskişehir bölgesel elemelerde kaldı. İki okulunda farklı projelerde katıldığı yarışmalarda derece giren öğrenciler Kaymakam Fatih Genel'i makamında ziyaret ettiler. Projeleri hakkın bilgi veren öğrenciler kaymakam tarafından ödüllendirildiler.

Öğretmen ve öğrencileri kabul eden Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencilerini coğrafya alanında bölge projeleri yarışmasında dereceye girmeleri ve Biga'yı Ankara'da temsil edeceklerinden dolayı tebrik etti. Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini de tarih alanında hazırladıkları projelerden dolayı Eskişehir bölgesel elemelerine katıldıkları için tebrik etti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Genel danışman öğretmenleri başarı belgesi, öğrencileri de küçük altın ile ödüllendirildi. Projeleri ile ödül alan öğrenciler Kaymakam Fatih Genel' e teşekkür ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Genel Eskişehir Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title