Haberler

Başarılı Öğrenciler Tatil Kampında Buluştu

Yetiştirme yurtlarında kalan ve maddi durumu iyi olmayan başarılı öğrenciler Kuşadasıı’na bağlı Davutlar Gençlik Kampı'nda buluştu.

Yetiştirme yurtlarında kalan ve maddi durumu iyi olmayan başarılı öğrenciler Kuşadasıı'na bağlı Davutlar Gençlik Kampı'nda buluştu.

Ankara, Bitlis, Muş, Kahramanmaraş ve Osmaniye'den gelen 129 öğrenci bir hafta süreyle kampta yüzme, müzik, halk oyunları, el sanatları gibi etkinliklerin yanı sıra kültür gezilerine katılarak diğer öğrencilerle de tanışma ve kaynaşma fırsatı bulacak.

Tatil kampına ilişkin açıklamalar yapan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yetiştirme yurtlarında kalan derslerinin yanısıra spor aktivitelerinde üstün başarı gösteren öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığınca ücretsiz tatil yapma imkanı sunulduğunu belirterek "Burada parası ve imkanı olan değil layık olanlar kampa katılıyor" dedi. Ülkenin değişik yerlerinden gelen ve birbirlerini hiç tanımayan 12-15 yaş grubundan öğrencilerin tatil yaptığını belirten Akın, öğrencilere, sosyal faaliyetler kapsamında müzik, drama, halk oyunları, resim, el sanatları gibi bir çok etkinliğin yanısıra futbol ve basketbol turnuvaları ve yüzme yarışmalarının düzenlendiğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Davutlar Bitlis Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title