Haberler

Başarılı Öğrenciler Bisiklet ile Ödüllendirildiler

Güncelleme:

Valilik binası önünde düzenlenen törene Vali Ahmet Zahteroğulları, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turgut Ergül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Zahteroğulları, "Biz çocuklarımızı ödüllendirmek istiyoruz. Bisiklet çocukların yaşına hitap eden sembolik bir hediye. Bununla şunu bilmelerini istiyoruz. İhtiyaçlarını belki karşılamıyor ama biz başarılı öğrencinin elinden tutmak istiyoruz. Bundan sonraki eğitim dönemlerinde de bütün çocuklarımızın eğitimlerinin her aşamasında onlarla olacağız, ellerinden tutacağız. Bu çocuklarımızın eğitimlerinde kurslarını, dershanelerini, özel kurslarını hepsine özen göstereceğiz. Kendinde ve ailede bir gayret yoksa onu zorlamamızın bir anlamı yok. Biz başarılı olan, gayreti olan çocuklarımızın elinden tutmak istiyoruz. Hiç değilse onların önü açık olsun, önleri tıkanmasın. Okuma niyeti olan, ailesinin ve kendi geleceğini eğitimde gören çocuklarımızın hepsinin yanında olacağız. Ama önce çocukta olacak o niyet ve ailelerde buna destek olacaklar. Bir çalışma yapmaya başladık. Burs olur başka imkan veya kaynaklar olur her çocuğumuzun ihtiyacı farklıdır. Bizim belirlediğimiz bu çocuklarımızın her birinin takipçisi olacağız. Sadece karnelerini değil her dönem notlarını da göreceğiz. Önce karneyi getirecekler sonra benden ne isterlerse isteyecekler. Sizlere güvenimiz tamdır" şeklinde konuştu.

Vali Ahmet Zahteroğulları'nın konuşmasının ardından "Yarınlara Hazırlık Projesi" kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen 72 başarılı öğrencilerin bisikletlerinin dağıtımı yapıldı.

Bisikletlerini alan ve mutlulukları yüzlerinden okunan başarılı çocuklar bisikletlerini aldıktan sonra Vali Zahteroğulları ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

Bisiklet teslim törenine çocukları ile gelen ailelerle sohbet eden Vali Zahteroğulları, ailelerin sorunlarını dinleyerek gerekli desteğin yapılması ve yardımcı olunması yolunda talimatlarını verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title