Haberler

Başarılı Öğrenciler 'Atatürk Haftası' Kapsamında Geziye Gönderildi

Bingöl'ün Genç İlçesinde İlköğretim Okullarında Okuyan 35 Başarılı Öğrenci 'Atatürk Haftası' Etkinlikleri Kapsamında Geziye Gönderildi.

Bingöl'ün Genç ilçesinde ilköğretim okullarında okuyan 35 başarılı öğrenci 'Atatürk Haftası' etkinlikleri kapsamında geziye gönderildi.

Kaymakamlık tarafından tertiplenen gezi kapsamında ilçe merkezindeki 7 ilköğretim okulundan 5'şer öğrenci 5 öğretmen nezaretinde Anıtkabir, Çanakkale Şehitliği ile tarihi ve turistik yerleri ziyaret etmek üzere yola çıktı. Genç İlçe Kaymakamı Cahit Çelik, öğrencilerin çok çalışarak vatana birer hayırlı evlat olmalarını isteyerek, "10 Kasım, Ulu önderimiz Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle sizleri Anıtkabir'e gönderiyoruz. Bizi bugünlere getiren Atamıza şükranlarınızı sunduktan sonra, oradan da bu ülke için savaşıp şehit olan ve içlerinde Bingöllülerin de bulunduğu Çanakkale'deki şehitlerimizi ziyaret edeceksiniz. Gittiğiniz yerlerde faydalı bilgileri almaya ve olaylardan ders çıkarmaya çalışın" dedi.

Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Zeki Ulukan, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından bir haftalık gezi için uğurlandı.

(MAA-MÇ-AKK-Y)

09.11.2007 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title