Haberler

Başarılı Karatecilerden Başkan Kılavuz'a Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un başarılı karatecileri Amine Akçakmak, İremsu Akşahin ve antrenör Ahmet Yazar, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’u ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor'un başarılı karatecileri Amine Akçakmak, İremsu Akşahin ve antrenör Ahmet Yazar, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz'u ziyaret etti.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında üçüncü olan Amine Akçakmak ve Erzurum Uluslararası Palandöken Karate Kupası'na katılacak olan İremsu Akşahin'i kabul eden Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aktaş ve Akşahin'e teşekkür eden Kılavuz, kadınları daha çok sporda etkin kılmak için çabalarının devam edeceğini söyledi.

Diyarbakır'da 500 binin üzerinde genç nüfus olduğunu belirten Kılavuz, "21. yüzyılın spor yıldızları neden Şırnak'tan, Diyarbakır'dan Hakkari'den çıkmasın... Şilanlar, Hebunlar, Serhatlar niye madalya almasın."

Antrenör Ahmet Yazar da verdiği destekten dolayı Kılavuz'a teşekkür ederek "Sizlerin desteği oldukça bizim başarımız da artacaktır. Diyarbakır kimliğini Avrupa ve dünyada başarıya ulaştırıp, tanıtmak için çaba sarf edeceğiz." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title