Haberler

Başarılı Jandarma Personeline Belge

Gürün ilçesinde kaçakçılıkla mücadelede başarılı olan jandarma personeline 'Başarı belgesi' verildi.

Gürün ilçesinde kaçakçılıkla mücadelede başarılı olan jandarma personeline 'Başarı belgesi' verildi.

Gürün İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Gül ve kaçakçılıkla mücadele operasyonlarına katılan 11 jandarma personeli, Kaymakam Ömer Kalaylı'yı makamında ziyaret etti.

Yüzbaşı Gül, komutanlığın geçen yıl sorumluluk alanında bulunan bölgelerde yaptığı kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında toplam 146 bin 74 paket gümrük kaçağı sigara ile 995 kilo esrar yakaladıklarını söyledi.

Yürütülen faaliyetlerde üstün gayret ve özveri gösteren jandarma personeline teşekkür eden Kalaylı, gayretli çalışmaların artarak devam etmesini istedi.

Kalaylı, şunları kaydetti:

"Son iki yıl içerisinde jandarma ve emniyet birimlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında çok başarılı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. 'Marifet iltifata tabidir' sözünden hareketle başarılı çalışmaları, emsallerine göre üstün gayretleri olan kamu personelimizi başarı belgesi vererek onları onure etmekten memnuniyet duyuyoruz."

Kaymakam Kalaylı daha sonra Yüzbaşı Gül ile 11 jandarma personeline 'Başarı belgesi' verdi.

Muhabir: Aslan Tektaş / Serhat Zafer

Yayıncı: Ömer Fansa - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Kalaylı Murat Gül Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title