Haberler

Başarılı İhracatçılara Ödülleri Verildi

Ekim ayı ihracat rakamları açıklandıKIRKLARELİ (AA) - İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, hızlı tren projesinin 2015'de gündeme gelmesiyle İstanbul'dan günü birlik Kırklareli'ne gelmenin mümkün olacağını belirterek, "Karadeniz'e kıyısı olan Kırklareli, limanlara açılım konusunda önemli potansiyel barındıran bir fırsatlar şehri" dedi.

Ekim ayı ihracat rakamları açıklandıKIRKLARELİ (AA) - İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, hızlı tren projesinin 2015'de gündeme gelmesiyle İstanbul'dan günü birlik Kırklareli'ne gelmenin mümkün olacağını belirterek, " Karadeniz'e kıyısı olan Kırklareli, limanlara açılım konusunda önemli potansiyel barındıran bir fırsatlar şehri" dedi.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ekim ayı ihracat rakamlarını İSO Başkanı Bahçıvan ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in katılımıyla Kırklareli'nde duyurdu.Vali Civelek de tarihi ve kültürel değerler ile doğal güzelliklere sahip şehrin sanayi, tarım, eğitim ve turizm sektöründeki güçlü altyapısı ve üretim kapasitesiyle hızla geliştiğini belirterek, kentin sosyo-ekonomik gelişimde 15. olduğunu kaydetti.Civelek, "Dört Organize Sanayi Bölgesi"ne sahip ilimizde, 2 milyar dolarlık yatırım sayesinde 3 bin 500 kişiye istihdam sağlanıyor. Dereköy hudut kapısının tır trafiğine açılacak olması, ilimizi geleceği parlak cazibe merkezi kılacak. Biz de il ekonomisini üst seviyeye taşıyacak, çevreye duyarlı katma değeri yüksek yatırımları bekliyoruz" dedi.Konuşmaların ardından Büyükekşi, Bahçıvan ve Civelek'in de katılımıyla 2013 yılında en fazla ihracat yapan Kırklareli firmalarına plaket verildi. ..

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Sanayi Odası Esengül Civelek Kırklareli Karadeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title