Haberler

Başarılı Boksörlerden, Vali Alimoğlu'na Ziyaret

Yıldız Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonasında dereceye giren Çağla Aluç ve Zeynep Gedikli Vali Orhan Alimoğlu’nu ziyaret etti.

Yıldız Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonasında dereceye giren Çağla Aluç ve Zeynep Gedikli Vali Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.

15-24 Ağustos 2015 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenen Yıldız Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonasında 63 kg da 2. olan Çağla Aluç ve 48 kg da 3. olan Zeynep Gedikli'nin ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Boks İl Temsilcisi Baykan Arslan da bulundu.

Vali Orhan Alimoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İnsanlar güzel işlerle meşgul olmalı ve o işleri de en güzel şekilde yapmalı. Spor iyi bir şey ama kültürlüsü daha iyi olur. O bakımdan iyi boksör olacaksınız, kollarınız iyi çalışacak bunlara birde kültür işi eklendiğinde, zengin kültürlü olduk mu zaten boks da daha güzel olur. Bize lazım olanları öğrenelim, en güzelini yapalım ama doğru yerlerde ve doğru şekilde yapalım. Sizleri ve çalıştıran hocamızı tebrik ederim, başarılarınızın devamı dilerim" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Alimoğlu Yıldız Genç Macaristan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title