Haberler

Başarılı Basketbolcularından Aslan ve Demir'e Ziyaret

Güncelleme:

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye üçüncüsü olan Doğa Koleji Basketbol Kız Takımını kabul etti.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Kayseri'de düzenlenen Okullararası Basketbol Genç B Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Diyarbakır Özel Doğa Koleji Basketbol Kız Takımını kabul etti.

"Başarının Eğitim Hayatına Yansımasını Diliyorum"


Türkiye Üçüncüsü olan Diyarbakır Özel Doğa Anadolu Lisesi Basketbol Kız Takımını başarılarından dolayı kutlayan Milli Eğitim İl Müdürü Hasan Aslan, öğrencilere yönelik olarak, "Bu başarılarınızı aynı şekilde eğitim-öğretim hayatlarınıza da yansıtmanızı ve hayatınızın her alanında başarı ile anılmanızı diliyorum" diyerek tebrik etti.


Ayrıca ziyaret esnasında öğrencilere refakat eden Okul Müdürü Mustafa Can ile antrenörler Çiğdem Çetin Harman ve Çetin Yıldız'ı da kutlayan Aslan, bu tür başarıların diğer okulları da tetikleyeceğini belirtti.

Demir: Nice Büyük Başarılar Bekliyoruz

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret eden Türkiye Üçüncüsü olan Diyarbakır Özel Doğa Anadolu Lisesi Basketbol Kız Takımı öğrencilerine ziyaret esnasında Okul Müdürü Mustafa Can ile antrenörler Çiğdem Çetin Harman ve Çetin Yıldız da refakat etti. Sporcuların başarısından ötürü kutlayan Demir, nice büyük başarılar beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title