Haberler

Başaran: "Milletvekilliği Çıtasını Yükselteceğim"

Seçim çalışmaları kapsamında Marmaris Ticaret Odasını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, milletvekili seçildiği taktirde hizmetin çıtasını yükselterek, diğer siyasi partilere ve milletvekili adaylarına hedef koyacağını ifade etti.

Gittiği her ilçede sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, Marmaris'teki Karadenizli hemşerilerinden de seçim desteği istedi. Ordulular Derneği ile Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Başaran, "Karadenizliler, her önüne gelenin tavasında, başkasının yağıyla kızaran mezgit balıkları değildir. Hırçın dalgalarla boğuşmayı tercih eden, o dalgaların tepesine de ayyıldızlı bayrağı dalgalandırmayı şiar edinmiştir. Bu konuda inisiyatif alın. Ülkemizde asayişi temin edelim, istikrarı sağlayalım. Ondan sonra kime oy veriyorsanız verin. Şu cennet ülkemizin, Ortadoğu'nun terörle parçalanmış ülkelerinden biri olmasına engel olalım. Bu tehlikenin farkına varın. Sizleri, bu devletin üniter yapısını, bayrağını koruyacak bir hükümete destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Türkiye'nin bir kez daha Kurtuluş Savaşı öncesinde olduğu gibi taarruz altında kaldığını ve ülkenin bütünlüğünü tehdit eden gelişmeler yaşandığını kaydeden Asım Başaran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O gün bu ülkeyi sevenler inisiyatif almış ve sahaya çıkmıştı. 19 Mayıs 1919'da Karadeniz'den başlayan kurtuluş savaşı, bugün bağımsız bir millet olarak yaşamamıza imkan verdi. O nesil bu imtihanı verdi. Tarih şimdi bu nesli imtihan ediyor."

"MİLLETVEKİLLİĞİ ÇITASINI YÜKSELTECEĞİM"

Milletvekili seçildiği taktirde hizmetin çıtasını yükselterek, diğer siyasi partilere ve milletvekili adaylarına hedef koyacağını söyleyen MHP Adayı Asım Başaran, "Ben Bodrum'un, Marmaris'in, Fethiye'nin, Milas'ın, Muğla'nın sorunlarını biliyorum. Ankara'dan Muğla'ya nasıl hizmet getirileceğini bilen bir maziden geliyorum. Hemşerilerim olarak Muğla'nın haklarını teslim etme konusunda sizden yetki istiyorum, sonrasında sorumluluğu bana bırakın. Bir milletvekilinin hangi standartlarda vekillik yapacağını, çıtayı nasıl yükselteceğimizi, hep birlikte göreceğiz. Bundan sonra başarılı olmak isteyen her vekil de bu çıtayı aşmak zorunda kalıp milletin takdirine ancak o şekilde mazhar olacak." ifadelerini kullandı.

TURİST PROFİLİMİZ DEĞİŞTİRİLMEK İSTENİYOR

Turizm sektöründe çalışan bir denizci, kaptan ve işletmeci olarak sektörün içinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini vurgulayan Başaran, "Türkiye'de başlayan terör saldırıları, Marmaris'i, Bodrum'u, Fethiye'yi başta olmak üzere pek çok turizm merkezimizin mağdur etti. Eylül ayında kapısına kilit vuran anlı şanlı oteller görüyorum. Bugün Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden başlayıp, Suruç, Diyarbakır ve Ankara'ya kadar ulaşan kaos, adım adım batıya geliyor. Hepiniz duydunuz. Cizre Bodrum'a uzak değil dediler. Bu tehditleri çok iyi irdelememiz gerekiyor. Yakın zamanda sahillere yapılan yatırımların tümünün risk altında olduğunu görüyorum". - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Başaran Marmaris Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title