Haberler

Başar: "Dernekleri Proje ve Yönetime Ortak Edeceğiz"

Güncelleme:

Tüm derneklere proje ve hizmet önerisi yapın çağrısı yaptı.

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr.Reşat Başar, bir taraftan esnaf ziyaretlerine devam ederken, diğer taraftanda derneklerle buluşmaya devam ediyor. Başar, Körfez, Sivas İmranlı Kapıkaya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Körfez Yavuz Selim Mahallesi'ndeki dernek binasına giden Başar'ı Sivas İmranlı Kapıkaya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı  Cavit Dağdeviren ve dernek üyeleri karşıladı. Başar'a CHP ilçe başkanı Mehmet Miroğlu'da eşlik etti.

HEM YÖRE HEM KENT KÜLTÜRÜ

Gerek sendikalar, gerek odalar gerekse de yöre dernekleri, demokratik mevziler ve demokrasinin renkleridir. Yöre dernekleri ortak kültür elçileridir. Ayrıca kent kültürüne de en büyük desteği sağlayacak organizasyonlardır. Bu yüzden, göreve geldiğimizde öncelikle tüm demokratik kitle örgütlerine hem gereken değeri verecek hem de imkanlar sunacağız. Birlikte yaşadığımız Körfez'e katkılarını sağlayacak kanalları mutlaka açacağız. Projelerimizi uygulamadan önce onların önüne de sereceğiz. Elbette tüm derneklerimizin kapısını çalacağız ama buradan da hepsinden proje katkısı, önerisi beklediğimi duyurmak istiyorum"dedi.

DERSİMİZİ ÇALIŞIP, HAZIRLIĞIMIZI YAPTIK

Körfez'in hergün baştan sona gezdiğini, her bölgenin sorunlar haritasını çıkardığını, bizzat yaşayanlardan yapılacak hizmetlere ilişkin hizmet önerileri aldığını ifade eden Prof. Dr. Başar, "Körfez'e gerçekten el atacağız. Çünkü, her tarafımız dökülüyor. Ne yazik ki yaşanabilir kent diyemiyoruz. İnsanların zorunlu yaşadığı bir yer olmuş. Ne öncelik, ne gelecek hedefi ne de vizyon var. Bunun için iyi hazırlandık, dersimizi iyi çalıştık. İstediğimiz bize destek olunması ve fırsat verilmesidir."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kapıkaya İmranlı Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title